Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisi spam yapmiyorsa manuel ceza almaz zaten, mantiken ceza almayacagi icin kullanmasina da gerek yok.

2010 ya da daha oncesi olurdu dememin sebebi penguin guncellemesinin 2012 yilinda yayinlanmasi. penguin algoritmasi spam anchor text, yapay linkler, alakasız kaynaklar(örneğin siteniz oyundur size e*s*c link basılmıştır) bu tur olaylari inceler ve skorlar. 2016 yilindan itibaren de core algoritmasina dahil edildi. core algoritmasina dahil edildikten sonra bu tur linklerin cogu algoritma tarafindan otomatik olarak etkisizlestirilir.
mesela 2016 yıllarına kadar da çok işe yaramıyordu. ben bu tur saldirilarin zarardan cok fayda verdigine sahit oldum defalarca cunku ref domain, ref ip, ref tld acisindan acayip sekilde cesitlilik oluyor

umarim sorunlarina aradigin cevabi bulmussundur
"kendisi spam yapmiyorsa manuel ceza almaz zaten, mantiken ceza almayacagi icin kullanmasina da gerek yok."

Google, bunu kendisinin yapıp yapmadığını nasıl anlıyor?

3-4 mesajınızın birinde belki bir durursunuz dedim ama asla durmadınız.
İnanılmaz bir özgüvenle inanılmaz yanlış cümleler kuruyorsunuz.
Hiç bir açık kapı bırakmadan insanları yanlış yönlendirdiğinizin farkına varın lütfen.

Ben size özetleyeyim; profesyonelce yapılan hacklink saldırısını Google'ın getireceği hiç bir güncelleme engelleyemez.

Penguen güncellemesi skorladığı her şeyde yanıldı. Darmadağın oldu, tüm linklemeler birbirine karıştı. Absürt linki öne çıkardı, kaliteli linki geriye attı. Uzun bir süre toparlanamadı.

"core algoritmasina dahil edildikten sonra bu tur linklerin cogu algoritma tarafindan otomatik olarak etkisizlestirilir."
Yanlış.

"ben bu tur saldirilarin zarardan cok fayda verdigine sahit oldum"
Bu sebepten olduğuna emin misiniz? Bu sebepten olduğu için bunu genele yayabilir miyiz?
Mesela herkes kendisine hacklink yapsın, nasılsa fayda verecek diyebilir miyiz?