Geçmiş olsun 15 gün sonra yine iyi vermişler. Bize 4-5 ay sonra gece 2 mi ne yazmışlardı. Ücretleri bilmiyorum ama sıcak tutmak iyi geliyordu, kuşak filan bağlayın derim tekrar geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim sıcak su torbası alıcam şimdi
İlaçlı/ilaçsız, bölgeye göre fiyatlar değişiyor. Yakın zamanda ablamın dizi için çektirmiştik, 6000 TL idi. Ek olarak özel hastaneler yerine radyoloji merkezlerini tercih edebilirsin. Bizim yaptırdığımız yer İstanbul Görüntüleme isimli bir çekim merkeziydi, en uygun fiyatlı orayı bulmuştuk.
internette 7500 max olarak gördüm o nedenle konu açayım dedim bir anda 20-30 bin TL gibi rakamlar karşıma çıkarmı diye korktum aslında çok teşekkür ederim bu arada
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Lütfen yanlış anlamayın söyleyeceğimi benden olur başkasından olur en düşük fiyatlı sağlık sigortası yaptırmanız yararlı olur.
Evet geçmiş hastalıklara ait tahlilleri ödemez. Aynı hafta giderseniz muayeneyi de ödemeyebilir ki ödeme ihtimali de var. Ancak sonraki 2 - 3 tanesini ödese yeter. En en ucuz ne bulursanız yaptırın dursun.
Not: Yaşa göre yüksek çıkabilir, kişiye özel çıktığı için bir fiyat tahmini yapamadım.
teşekkür ederim bir göz atıcağım hocam
https://www.r10.net/alisveris-bolumu...anlasmasi.html