MrAudax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl amacım sürecin hızlanması değil kablo görüntüsünün ortadan kalması. Şuan kirada oturuyorum superonline ekibi geldi fiber çekti evin içi metrelerde kablo geziyor üstüne birde modemin oraya bir sürü kablo dolamış gitmişler bu görüntü hiç hoş değil. Şuan 3 katlı evi biz kendimiz yaptırıyoruz yani üçü de bizim, iskan alınca telekoma başvuru yapacağım. Maliyet noktasına gelecek olursak, elektrikçinin benden istediği 30 mt fiber onun da metresi doğru kabloya bakıyorsam eğer 5 tl (https://www.zeybekmarket.com/12-dahi...er-optik-kablo) işçilik olarak bana maliyeti yok elektrik ustası zaten evin elektriğini çekiyor fiberide çekerim sıkıntı olmaz dedi bu eşilde aradan çıkarmak istiyorum
Binada kablolama yapılmadıysa bunu altyapı sağlayıcısı yapsa daha iyi olur Sadece maddi anlamda değil onlar port açıp bağlantı ve kurulum ayarlamalarını yapmaya geleceklerdir Eğer binanın bulunduğu sokaktan daha önce bağlantı yapıldıysa zaten gelirler diye düşünüyorum Geldikleri zaman ekiplere istediğiniz kablolama şeklini söylersiniz isteğinize göre yaparlar