YAppPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kabloyu siz alabilirsiniz ama süreci hızlandıracağını sanmıyorum Alacağınız fiber optik kablo olur Bunu bağlamaları çok uzun sürmüyor Eğer projeye alırlarsa zaten önce kablo bağlıyorlar sonra kutu geliyor Yani bence boşuna masraf etmiş olursunuz

Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip talepte bulunabilirsiniz Binadaki 3 dairenin imzasının olması işi dahada hızlandırır ve projeye almasını sağlar
Asıl amacım sürecin hızlanması değil kablo görüntüsünün ortadan kalması. Şuan kirada oturuyorum superonline ekibi geldi fiber çekti evin içi metrelerde kablo geziyor üstüne birde modemin oraya bir sürü kablo dolamış gitmişler bu görüntü hiç hoş değil. Şuan 3 katlı evi biz kendimiz yaptırıyoruz yani üçü de bizim, iskan alınca telekoma başvuru yapacağım. Maliyet noktasına gelecek olursak, elektrikçinin benden istediği 30 mt fiber onun da metresi doğru kabloya bakıyorsam eğer 5 tl (https://www.zeybekmarket.com/12-dahi...er-optik-kablo) işçilik olarak bana maliyeti yok elektrik ustası zaten evin elektriğini çekiyor fiberide çekerim sıkıntı olmaz dedi bu eşilde aradan çıkarmak istiyorum