fthcc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kısmı mecazi olarak kullandığınızı anlayamadım. Ama öylede olsa, yine de kimse tanımadığı biriyle görüşmek zorunda değil bence. He asıp kesmekten kastın "gel hocam oturalım çay içelim sohbet edelimse" ve bu uzun süre konuşulduysa ve söz verildiyse sende haklısın
Bir kısmı bu şekilde. ÖZellikle iş için görüşmeye gittiğim insnaalr var. Poyto turizm var mesala R10 dışından biri. Bu firma ile iş yapacaktık. Ofislerine kadar gittim. Ofis tabelasında dil eğitimi yazıyordu. Poyto turizm diye gelmiştim yanlışmı geldim dedim doğru dedi. Patron yokmuş. Arayın dedim. Arayoruz ulaşamıyoruz dedi.
Bir daha armaalrıma bakamdı mesaj da yazmadı. Şu var iş teklifi veren sensin. Buluşamyı kabul eden sen. Ayağına kadar gelen ben. Neden? Görüşmek istemiyorsan söyle.

Bir tanesi ilede anlaştık hosting firması satın alacam. Görüşmeden kaçtı. Şimdi de görüşmek istemiyor. Ama firmayı satmak istiyor.

Tabikide kimse görüşmek zorunda değil. Ama iş kovalıyorsanız tanımadığınız insanlar ile görüşürsünüz toplantı yaparsınız iş anlaşmaları yaparsınız. Bu işin doğası bu. Ben tanımadığım insanlar ile görüşme yapmam demek bana göre yanlış düşünce.
Bunları şahsınıza yazmadım genel yazdım üzerinize alınmayın lütfen.