Merhaba R10 ailesi.
Yurtdışında yaşıyorum Uzana zamandır Türkiyeye gitmemiştim.
Zaman sonra Türkiye ye ziyaretler gerçekleştirdim iş için olsun gezme için olsun İstnabul Adana Ankara ya gittim. Bu cuma yine yine Adanaya gidecem. Bugün forumdan birisi işle mesajalştık adanadaymış.Bende adanaya geleceğimi söyledim kısmetse görüşelim dedim. bir daha mesaj yazmadı

Gittiğim şehirlerde yazıyorum müsait olan varsa görüşelim diye. Sadece iş yaptığım 1kişi ile görüşebildim.
Bir hosting firmasını satın almak için görüşmek istedim. Belki müsait olamaybilirim cevabını aldım. Ankaraya gittğimde de ben şehir dışındayım yazdı.
Kusura bakmayın aklıma 2 seçenek geliyor Ya dolandırıcısınız. Yada korkuyorsunuz.
Birisi iş arıyorum yazdı. Ankaraya gezmeye geldim müsaitseniz görüşleim yazdım. Ben iş arıyom sen ne yazıyon yazdı bana

Uzun zamandır Türkiyeden uzaktım hiç böyle şeyler yaşayacağım aklıma gelmezdi.
Edit:
Burda bahsettiğim görüşmeler kötü bir şey değil. Ofisi olanın ofisinde görüşürsün. Olmadı bir cafede görüşürsün.
Sadece kuru sohbetten bahsetmiyorum iş için görüşmeye gittğim insanlarda toplantıya gelmediler.
Ben mesala yurtdışında yaşayan bir insanım iş kovalyan insanlar için bu bir kapı demekdir. Kaç kişi nin burdaki işlerinde yardımcı oldum. İşlerini hallettim. Neden bu şekidle değerlendirilmediğine de anlam veremiyorum.
Belki ben farklı ülkede yaşadığımdan kültür farkı vardır. Ama iş kovalamazsanız insanlar ile tanışmazsanız iş ayağınıza gelmez. İş arayanlar iş isteyenler için özellikle söylüyorum. Çevre edinmeniz gerekir. Ben bir projede tasarımcı arıyorsam önce tanıdıklarıma bakarım. Sonra tanıdıklarımın tanıdıklarına bakarım. En son tanımadıklarıma bakarım.
Burda hemen hemen herkes de bu şekilde yapıyordur diye düşünüyorum.
Tabi tüm bunlar şahsi görüşürüm