suleymand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah, nazar değmesin. başarılar
Çok teşekkürler değerli hocam darısı isteyen herkesin başına.

Umo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha cok kazanırsınız inşallah hocam 🙏 eğer özel değilse siteniz için API çektiğiniz yeri PM alabilir miyim ☺
Selamlar hocam, siteyi ne yazık ki gizli tutuyorum. Ama API tabiki paylaşırım zaten piyasada bilinen yerler.

kusadasimedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılarınız daim olsun hayırlı işleriniz olsun
Çok teşekkürler değerli hocam. Başarı tüm r10 halkıyla iç içe olsun.

AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygı değer Onurcan hocam, başarıların daim olsun, senin adına çok sevindim, olması beklenen bir durumdu aslında, zaten senin alanın, an meselesi idi, senin yapın gereği düşsen de kalkmasını iyi biliyorsun, helal olsun sana..

Böyle devam, her daim katlanarak daha iyileri sürekli olarak senin olsun temennim ile, başarılarının kalıcı olmasını diliyorum. 🙏🙏🙏

Çok teşekkür ederim değerli hocam sende biliyorsun ki biz başarıya susayan insanlarız. Bu sefer şans yüzümüze güldü bir şekilde bakalım bundan sonrada böyle olucak mı Seninde eminim ki benden yana kalır bir yanın yoktur Sende çok başarılı ve istediğini yapacak değerli bir hocamsın geçende konuştuğumuz gibi düştüysek kalkmasını bilicez ve çok çalışıcaz

okyanus1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 gün sonra site satışı gelmesin hocam 😂
Aman hocam allah korusun. Çok çok acil bir şey olmazsa sürekli devam edicem. Batsamda benim elimde patlasın bir şey olmaz.

Lawyer48 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılarınızın devamını dilerim hocam öncelikle. Gerçekten bilmediğimden soruyorum, insanlar neden izlenme satın alıyor? Yani sahte izlenme rakamları bir hesaba nasıl bir katkı sağlıyor?
Çok teşekkürler değerli hocam, İzlenmeyi şu neden ile alıyorlar; Takipçi sayısı çok fazla olup (bot atıp) videoları komik derecede düşük olunca denge amaçlı alıyor. Ama tek seferde 100.000.000 alanın amacını bizde anlamadık.