Bu kategoriye son diye diye bir sürü konu açtım sonu gelmedi o yüzden kusura bakmayın ama suç Misafir; kardeşimin ne güzel site işlerini bırakmıştım beni de heveslendirdi, kendisini kınıyorum evet ön bilgilendirmemiz bu kadardı.

Yıllarca bir sürü site açtım ama hepsi aynı kategorideydi ve neredeyse hepsinde başarısız oldum. Artık inat etmeyip farklı bir bloga geçme kararı kaldım. Gemini ile baya sohbet edip niş bir alan belirledim. O kadar ilgim olmayan bir alan ki tam olarak ne üzerine içerik üreteceğimizi bile anlamadım Kendisine 4 kategori ve her kategori için 1000 içerik başlığı oluşturttum. Yine beraber güzel bir prompt oluşturduk.

Site ingilizce. Namecheap den domain ve abd lokasyon hosting aldım. Yıllardır denk gelirdim tanışmamız yeni oldu, iyi bir firmaya benziyor.

İçeriklerde öne çıkan görsel dahil hiçbir görsel olmayacak tamamen metin tabanlı. İstediğim tarzda bir tema bulamadığım için yine en mantıklısı generatepress gibi göründü. Kurulumu @kozba hocam hallediyor, ciddi projelerimin tamamında birlikte çalışıyoruz kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.

Hedefim günlük min. 100 içerik paylaşmak. Bir kategoriyi tamamlayıp sonra diğerine geçmeyi düşünüyorum. Bu hızla ortalama 1 ayda içerikler bitecek. Tekrar gemini ile konuşup ya kategorilere yeni eklemeler yapacağız ya da yeni kategoriler ile alanı biraz genişleteceğiz.

Backlink almayı şu aşamada düşünmüyorum. Backlinklere bir sürü para harcadım ama istediğim etkiyi görmedim. Belki sadece genel otorite açısından sadece profil backlink alırım. Eğer backlink almaya karar verirsem bu sefer farklı davranıp bhw den almayı düşünüyorum oradakileri hiç denemedim.

Genel olarak durum bu, kullanılacak eklentiler gibi gereksiz konulardan bahsetmeme gerek yok. Gelişme oldukça güncelleyeceğim.

Herkese başarılar.