İllallah ettirdiler. Her ödeme güvenlik sürecine düşüyor. güvenlik sürecine düşen ödeme için müşteriden parayı çekiyorlar, ama sitenize geri callback atmıyorlar. Böyle olunca müşterinin parası çekiliyor ama hizmeti aktive olmuyor. Müşteri panikliyor. Bu amatör (amatör diyorum çünkü bu yaptıklarını tanımlayacak başka bir kelime bulamıyorum) ödeme kuruluşu da müşteriyi arıyor, hizmeti aldınız mı? diye soruyor. (Sanki sisteme hizmeti alabileceği başarılı işlem bildirimini göndermiş gibi) Koskoca ödeme kuruluşu akıl edemiyor ki ben bu ödemenin parasını çektim ama karşı tarafa ödeme başarılı bildirimi göndermedim, müşteri bu hizmeti almış olamaz ki zaten diye düşünecek kurumsal bir beyni yok (hakaret niyetiyle değil sadece bunu bile düşünemiyorlarsa ne düşünebilirler anlamında) . Çok çok değişik kelimeler kullanmak isterdim ama dava süreciyle uğraşmak istemiyorum. O yüzden kibarca soruyorum eğer ekiplerinden birisi okuyorsa diye. Kurumunuzun barındırdığı engin aklıselim havuzu içerisinden tek bir kişi yok mu bu işin saçmalığını gören ve bunu düzeltelim diyen ?
Kusura bakmayın biraz sert yazdıysam ama sürekli müşterilere rezil oluyoruz. Kurumsal imajımızı zedeliyorlar. O yüzden sinirliyim.
Paytr ile çalışıp bu tür sorunları aşabilen oldu mu forum kullanıcıları arasında ? Yoksa başka bir ödeme kuruluşu için kodlamaya başlamalı mıyım?