YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açmayı planladığımız şirketimiz için teknokent proje başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Ay ortasına kadar onay sürecinin tamamlanmasının ardından şirketimizi Anonim Şirket olarak faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda, ekibimizi büyütmek üzere deneyimli ve deneyimsiz mobil uygulama geliştirici pozisyonlarında ekip arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.

Deneyimli Mobil Uygulama Geliştirici (iOS / Flutter) – Konya

Genel Nitelikler
  • Mobil uygulama geliştirme alanında en az 2–3 yıl deneyimli
  • Flutter (Dart) veya iOS (Swift) ile uygulama geliştirmiş
  • RESTful API’ler ile çalışma tecrübesi
  • Mobil mimari yapılar ve clean code prensipleri hakkında bilgi sahibi
  • State management / MVVM / benzeri mimariler hakkında bilgi sahibi
  • Firebase servisleri (Auth, Firestore, Push Notification vb.) konusunda bilgi sahibi
  • Git versiyon kontrol sistemini aktif kullanmış
  • Tercihen App Store ve/veya Google Play’de yayınlanmış uygulaması bulunan
Merhabalar size tavsiyem madem backend webapi , restfull apiler ile calışacaksanız, firebase gibi sonradan çok ücretli maliyetli platformu kullancağınıza sizin gereksinimlerinize göre daha az maliyetli veritabanları kullanabilirsiniz. Bildirim içinde signlr bence yetecektir ama onda firebase kullanılabilir o kısım ücretsiz. Geliştirme ortamına gelirsek flutter/dart uzun vade de sizi çok yoracak ve zora sokacaktır çünkü kütüphanelerinizi kendiniz yazmayacaksanız en ufak güncellemede malesef uyumsuzluktan crash sorunları olacaktır. Size tavsiyem eper single platform yani native gitmeyecekseniz ve cross gidecekseniz react-native ile ilerlemeniz hem geliştirme ortamında expo-go gibi bir sanal ortam sunuyor.

Bildirim konusunda çok yetersiz kalındığında sadece o kısım için firebase bakabilirsiniz.

Ben işinize talip olmak için yazmıyorum çünkü Senior bir yazılımcıyım ve ancak remote çalışırım siz Junior arıyorsunuz lakin hem junior alıp hem flutter ile gitmeniz size çokta uzun vade de idare etmeyecektir. Bunlar sadece tavsiyelerim tabi ilanınızı baltalamak değil size farklı bir bakış açısı kazandırmak istedim.

İyi forumlar ve iyi arayışlar dilerim.