SemihCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam teknik veya içerik kalitesi bir şekilde halledilir ama işin etik tarafı daha önemli. Dijital ayak izi silinmiyor malum.
Çocuk yarın öbür gün büyüdüğünde bu görüntülerden rahatsız olabilir, "neden benim onayım olmadan paylaştınız?" diyebilir. Kendi iradesi dışında çocuğa dijital bir geçmiş bırakmamak lazım. Bence eşinizi dinleyin, bu yaşta çocuğu internete malzeme etmeyin derim.
Saygı duydum Hocam Ama Bence Tamamen Yanlış Bir Düşünce Günümüzden Örnek Alırsak Beni Nie Ünlü Ettiniz Diye Kızan Hiç Kimse Yok Çocuğa Yatırım Yapmak Güzeldir Özellikle Bu Alanda Hiçbirşey Başaramasa Video Çekicez Başarıcaz Olayına Baba Kızına Daha Fazla Vakit ayıracak Bu Güzel Bİr Çocukluk Demektir. Çocuğun Birşeyler Yaptıkça Becerileri Gelişecektir Bu Genel Hafızadır ve Yine Çocuğun Ekran Kamera Karşısında Konuşma Yetisi Topluma Hitabet Yetisi Artacaktırki Buda Özgüvendir. ve Bu Özellikleri Kazandırdığın Bir Çocuğu Kolay Kolay Yıkamazsın Herzaman Güçlü Olur Başarıcam Kazanıcam Diye Birşey Yok Ama Çocuğu Geliştirmek Bence Paha Biçilemez.