ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de övdüm şimdi eleştireceğim
ya tayland videosunda kaşar peyniri çok pahalı diyorsun. Sana göre kaşar ama değil işte.
Başka bir ülkeye gittiğinde herşeyin detayını araştır, bir sürü peynir var ana grup kaşar ama yurtdışında bunların hepsinin türü adı var ve özellikleri var. o yüzden pahalı.
24 aylık taş gibi bir peynir yedim hırvatistan'da böyle bir şey yok gerçekten muhteşem bir şey,
italyan fransız peynirleri var, 10 yıllık vs peynirler var bunlara kaşar dersen zulüm olur
videolar genel olarak başarılı zaten ama daha fazla emek sarf et ve dünyayı gezeceksen çok araştır ve video ayrıntılarında detay verdiğinde kaliteli araştırma yaptığın anlaşılsın. böyle yaparsan emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın.
ayhan sicimoğlu'nun videolarına lütfen bir bak.
başarılar diliyorum kardeşim, dediğim gibi kimseye aldırış etme devam et ve kendini geliştirip kendini ileri götürerek 100 tane video üretip yüklediğinde sonra gittikçe ivmelenecek yaptığın işlerin karşılığı.
Çok teşekkür ederim, desteğin ve yorumun gerçekten çok mutlu etti. İlk videolar olduğu için elbette hatalar kaçınılmaz ama sonraki videolarda daha dikkatli ve daha bilgili videolar çekeceğime eminim çünkü her eleştirelel yorumu dikkate alıyorum. İlk yurt dışı gezim olduğu için tabii biraz da Google translate'in yanlış çevirisinden dolayı tabii biraz da benim dikkatsizliğimden dolayı hatalar kaçınılmaz olmuş. daha iyi ve daha keyifli videolarla sizlerle olacağım. Tekrar yorumunu görmek dileğiyle hocam. ☺️