R10 Benim için Bir aktifleşme, bu hayatta bir platformun uluslararası açılım gösterdiği bir hayat burada kayda geçen kadar kayda geçiremediğimiz çok alışverişimiz yardımlaşmalarımız oldu.
bir seferinde gece 2 de yurtdışından bir arkadaşımız wordpresse bulaşan virüsü bulmak için bilgisayarıma bağlanmıştı ücretsiz bir şekilde en çokta orada sevmiştim r10u ücretsiz olmasından değil o saatte sadece R10luyuz diye yardımlaşmak için ve sadece R10 özel gerçekten indirimler görüyoruz.
2018 yılında R10 'a kayıt oldum davet yöntemiyle oluyordu bi ara kayıtlar açıldı o fırsattan istifade kayıt yaptım sonra kaç kişiyi buraya davet ettim
Davet ettiklerim arasında çok güzel gelirler elde edenler oldu
Bu konuyu yazmamdaki amaç birazda eleştiri niteliğinde

R10 a eskisi gibi saatlerce vakit ayıramıyorum ama günlükte 10 dkda olsa giriyorum
Genelde alışveriş bölümünü takip ederim ama artık oraya girmeye göz ucuyla bakmaya bile içim gitmiyor.
neredeyse 1 yıldır hep aynı başlıklar hele birtanesi varki satılmamak için prim yapmak için açılmış bir ilan
önceden oraya girince yeni ürünler yeni konular olurdu şimdi aynı konular aynı şeyler var.
En son girdiğimde şans eseri o malum konuların bastırıpta altta bırakmadan yakaladım bir takı konusundan 6000 tlik bir ticaretimiz oldu

Ama şunu söylemek istiyorum tamam konu güncel ticarete açıksa ve sürekli güncelleme alıyorsa üste çıkarma desteği seçeneği sağlansın fakat konu en son 3 ay önce cevap (eleştiri) almış ürünü satmak gibi bir derdi olmayan alışveriş bölümünde boşu boşuna çıkan bir başlıksa lütfen artık öne çıkmasın fobi haline geldi cevap yok satış yok satış olması gibi bir dert yok ama sürekli ana sayfada geziyor ben ne zaman girsem hep aynı konularla karşılaşıyorum. bu durumdan rahatsız olanın bir tek ben olmadığımı düşünüyorum.