yurt dışı yasağı gelmiştir hocam. suçunuz (!) neydi
arkadaş kazığı özetle
1 haftalığına geldiğin yerde yurtdışı yasağı ile bir rekor kırmışsın, bu hızda yurt dışı çıkış yasağı alman bir başarı olsa gerek
Vallahi öyle hocam savcı diyor ki sen geçen hafta birini dolandırmışsın ben diyorum geçen hafta Türkiye de bile değildim nasıl gidip alabilirim perşembe günü geldim 2 gün sonra uçuşum var geri döneceğim diyorum yok dinlemiyor karman çorman olay bir şey olacağı da yok da uğraşıyorum işte
Hocam, bulunduğunuz yerdeki en yakın denetimli serbestlik bürosuna gidip durumu öğrenebilirsiniz. Bilgi verirler, ayrıca YD yasağı için itiraz edin mutlaka.
İmza kalkmayabilir ama yd kalkabilir. Eğer ki imzayı kaldırmazlarsa 1 ay sonra tekrardan ülkeye gelip imza atarsanız ve imza kararı için yine savcılığa itiraz edersiniz.
Soruşturma lehinize giderse itirazını kabul etme ihtimali yüksektir o yüzden mutlaka birden fazla kez belirli aralıklarla itiraz edin.
Hakim, sizin lehinize yapabileceğinin en fazlasını yapmış. Haftada 2 defa imza diyebilirdi veya doğrudan tutuklamayı kabul edebilirdi. Bu konuda şanslısınız.
İtiraz yazdık hocam ama dönüş gelmedi 2 hafta oldu orada ki adresimi banka hesabımı Türkiye giriş çıkış kaydımı falan sundum keşke kaldırsalar da ayda bir gelirim yapacak bir şey yok yok yere iş oldu başıma işin kötü yanı 14 şubatta baliye gidecektim tüm biletlerim otelim vs hepsi yandı gibi boşu boşuna 100 binlik oldum
birde öyle bir olayın arasına düştüm ki avukat hakkımı bile vermediler adama diyorum teröristim sanki yazıyorlar oraya şüpheli avukat istemedi diye kendileri çalıyor kendileri oynuyor hakim ile duruşmaya çıkarken kendi avukatımı değil rastgele avukat verdiler duruşma yaptılar 😅 saçma sapan durum gerçekten 3 haftadır buradayım hiç bir işim rast gitmiyor