bakıyorum bazı arkadaşlar 10 larca sayfaları var ve takipçilerde yüksek.Bu şekilde üretip satmak için tam ne yapmak gerekiyor.Bu soruların cevabı her yerde bulunmuyor

çok teşekkürler.
Yorumlarda bahsedildiği gibi çekiliş, takipçi kasma olaylarına girmenizi tavsiye etmem, sayfayla ilgilenmeyen kitlenin faydadan çok zararı var.
Benim yöntemim başlangıçta reelsı öner çıkar şeklinde reklam vererek fitili ateşlemek. Genel bir sayfadan ziyade kendinize niş bir alan belirlersiniz, o alanla ilgili birkaç bir video hazırlayıp her gün akşam 6 civarı paylaşırsınız. İçlerinde hangisi diğerlerine göre daha iyi performans gösteriyorsa kitleyi büyütmek için o videoya öne çıkar reklamı verirsiniz. (takipçi sayısını artırma, takipçilerime benzer kişileri hedefle şeklinde yapıyorum). Reklamsız ilerleyen yok mudur vardır tabii ama ben hızlı olması taraftarıyım. Tabii reklamı vermeden önce birkaç gün bekleyip gidişata bakın, hiç izlenmiyorsa hesapla ilgili sorun olabilir o yüzden arkadaşların dediği gibi birden fazla hesap açıp (nişleri farklı olsun) denemeler yapın.