Hocam kimsenin hayatına karışmak istemem ama çok yakın bir deneyimim oldu. Hayat planımdaki asıl isteğim akademik kariyer. Üniversitenin ilk yıllarında okula ara verip SEO ve yazarlık üzerinde işlerimi ilerlettim ve sonra tekrar okul hayatına döndüm. Birkaç talihsiz olay sonrasında işlere uzun bir ara vermek zorunda kaldım ve asla eskisi gibi toparlayamadım... Bunlar yaşandığımda 20-22 yaşlarındaydım

Demem o ki günümüz dünyasında iyi bildiğin işi yapıp temeli sağlam atmak gerekli, böylece geri kalan şeyleri gerçekleştirmek çok daha kolay oluyor.
İşinde kendine güveniyorsan oradan ilerle maddi açıdan kendini sağlama al ve üniversite hayatına daha sonra atıl. Online sektör her zaman nankördür. Birkaç ay, bir yıl ortadan kaybolursun ve geri döndüğünde senin yaptığın işlerin yerini çoktan doldurmuş olurlar. Eskisi gibi toplaman zor olur.
Zaten senin dediğin sektörde güzel bir ivme kazandıktan sonra bütün zamanını işe vermene gerek kalmaz. İstediğin bölümü istediğin şehirde çok rahat okursun bence.
Herkesin hayatında başarılar ve bol hayırlı işler diliyorum...