ethemtezcan33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunuzu inceledim, demoyu da inceliyorum glycon gibi tek seferlik ödeme yaparak kullanabiliyoruz,.
Fakat geliştirme nasıl yapılıyor sürekli geliştirme yapılıyor mu?
Herhangi bir sorun da çözülmeye çalışıyor mu yoksa diğerleri gibi şunu al bunu al şöyle yap vs vs oluyor mu?

Scriptinizi inceledim güzel duruyor fakat hatalar vs sistem aktifken görülen bir şey olduğu için hani test etme sürecine girmek istemiyorum belirttiğim gibi şuan ki önceliğim sorunsuz stabil çalışan bir sistem apileri doğru çalıştırması vs.
İlginiz için teşekkür ederim ilerleyen süreçlerde değerlendirmem gerekirse diye konunuzu kaydediyorum.

Evet inceledim ne kadar süredir kullanıyorsunuz geliştirmeler ne sıklıkta yapılıyor aylık ödenen sistemlerde evet destek anlamında iglilendiklerini düşünüyorum.
yenilikler ne sıklıkta yapılıyor yani bir yandan da gelişime açık yenilikleri seviyorum.

Perfect panel sıfırdan başlamak için pahalı geleceğinden aynı şekilde sorunsuz hani yazılımsal en aızndan teknik sorun yaşamayacağım bir scripti tercih edeceğim.

Yorumların dışında farklı alanlarda da gördüğüm scriptler vardı:
https://quickpanel.net/tr - Fiyatı yüksek ama gördüğüm scriptlerden biri
https://myrentalpanel.com/ - fiyatı fena değil burayı önereden de uzun süredir kullanıyor hatta kullanan TR siteleri olduğunu da belirtti bunları da gördüm.

Yani aslında seçenek çok kararsızım bir yandan hangisini tercih edeceğim konusunda, direk düşündüğüm glycon'du bildiğim fakat kötü yorumları gördüğüm için aşırı kararsız kaldım.
ben kendim neredeyse 1 yıldır kendileri ile çalışıyorum desteklere sorunsuz ve hızlı şekilde bakıyorlar aylık sistemde kullandım script olarakta kullandım herhangi bir sorun çıkarmadı bana takıldığım sorun yaşadığım yerler olunca siteleri üzerinden destek talebi ile iletişime geçiyordum hızlı şekilde yardımcı oluyorlardı diğer firmaları kötülemek gibi olmasın herkes kendi alanında iyi ve uzman fakat benim tercihim her zaman primepanel sürekli geliştirilen bir panel tam detaylarına hakim değilim güncellemelerin sonuçta görünen ve görünmeyen tarafları var hocam kendileriyle iletişime geçerseniz size bu konuda yardımcı olacaklardır aklınıza takılanları cevaplayacaklardır