WAX DIGITAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun, fiyat araştırması yapmadan direkt 1 ustaya vermeyin.
tavsiye olarakta. şehrinizde iyi ustalar yoksa masraftan kaçmayın 5 fazla verip size yakın bir il'deki ustalara yaptırın.
hayırlı geceler.
İki farklı ustam var hocam yıllardır samimiyetimiz olan güvendiğim yarın onlarla görüşeceğim, teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
erdem02 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yağ kaçağı ola bilir ve ya motor yağ yakıyor ola bilir veya yağ bakımında az yağ katılmış ola bilir motor bloğu çatlamış ise baya masraf çıka bilir 6 aylık çıraklık bilgim buna yeti
Yağ yakma yok hocam, yağ gözümün önünde koyuldu ondada sıkıntı yok, kaçak göremedim baktım ama gecenin karanlığında görememişte olabilirim. Blokta herhangi bir sıkıntı göremedim. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam motordan çok anlamam ama geçen arkadaşın arabası için ne kadar usta varsa aradım bu yatak sarma muhabbeti için en uygun verilen fiyat 150 bin tl di . araç fiat linea 2011 model. o yüzden mümkünse bikaç yere götürün motorun perte çıktıgından emin olun. belki daha uyguna kurtulabilirsiniz.
Yarın bakacağız hocam inşallah söylediğiniz kadar çıkmaz aracın fiyatı okadar zaten 😅 değerli yorumunuz için teşekkür ederim