hocam ben araçlardan gram anlamam tamire götürdüm bağladı arıza kodunu söyledi git pedal al dedi gidip aldım hatta 2 gün bekledi araç götürüp verdim yarım gün uğraştı takamadı elektrikleri gezdirdi hiç biri yapamadı hepsi gaz pedalından yapmaz bu boşuna aldın dedi soketi arızalı onuda biz yapamayız dediler, yolda giderken motor birden susuyor ama teyp ,farlar,göstergeler halen yanıyor anlamıyorsun taa ki direksiyon sertleşinde anlıyorsun direk kontağı kapa aç yapıp çalıştırıyorum direk,araç boştayken aşırı şekilde gaz dalgalı geliyor kendi kendine gaza basıp duruyor hafifçe 2 tane sanayi sitesi gezdim yarın bakalım sorun neymiş benim tek şüphe ettiğim şey araç zamanında su yemiş galiba elektrik sorunu veriyor durmadan.
Üst mesajda yaztıklarımı uygula. Büyük sorun yok aracında
Pedalı iade et muhakkak.
Düşük elektrik akımı sensörün çalışmasını engellediği veya sensörün arıza verdiği için motoru stop ettiriyor olabilir.
Katkı ekleyip 3. Vites 80 90 km sabit giderek kurumu gidermeyi dene
Elektrikçi bu mekanik işlerden pek anlamaz haberin olsun tesisat kaçağı vs ona baksın sigorta kutusundan işinde iyiyse zaten kaçak varsa bulur.
Sende gözle kablo kaçak kontrolü yapabilirsin mesela otomobiller için kullanılan bakır kablo yerine ev tesisatı için kullanılan bakır kabloyu bile kullanan insanlar var
Akü kutup başlarında oksit varsa o da akımı etkiler kaynar su ile temizleyebilirsin.