P2127 yi görünce direk pedal mi aldın hocam.
Akü voltajına bir bak multimetre veya akü kalemleri var düşükse akünü değiştir.
Araç çalışırken yüksek ama stop edince atiyorum 12.7v dan 11.5 lere hemen düşüyorsa akü sorunu var demek.
P2127 dizel araç için genel sorun boğaz kelebeği temizliği yapman lazım kurum temizliği sonrası sorunun düzelir konum sensörü de var onu da yine kalemle kontrol edebilirsin elektrik gelmiyor kesiliyorsa motor stop eder ama çok eskiyse yenisini al kablolarını yenile o arıza gider araç daha düzgün çalışır.
Far silecek kısmı soru işareti arabaya sonradan takılan teyp far veya başka birsey varsa onların kablolarıja bak muhakkak mantıklı şeyler değiller.
Arızan büyük değil arabanı 20 30 km sabit 4 bin devirde kullan bunu yaparken dizel sistem temizleyici var onu depona dök
Bir çok sorunun çözülür aracında yakıtın düşer performans artar
hocam ben araçlardan gram anlamam tamire götürdüm bağladı arıza kodunu söyledi git pedal al dedi gidip aldım hatta 2 gün bekledi araç götürüp verdim yarım gün uğraştı takamadı elektrikleri gezdirdi hiç biri yapamadı hepsi gaz pedalından yapmaz bu boşuna aldın dedi soketi arızalı onuda biz yapamayız dediler, yolda giderken motor birden susuyor ama teyp ,farlar,göstergeler halen yanıyor anlamıyorsun taa ki direksiyon sertleşinde anlıyorsun direk kontağı kapa aç yapıp çalıştırıyorum direk,araç boştayken aşırı şekilde gaz dalgalı geliyor kendi kendine gaza basıp duruyor hafifçe 2 tane sanayi sitesi gezdim yarın bakalım sorun neymiş benim tek şüphe ettiğim şey araç zamanında su yemiş galiba elektrik sorunu veriyor durmadan.