Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
hocam reddit elbette çok kaliteli bir çok kişiyi de barındırıyor, ama yeryüzündeki en toksik insanların da en yoğun olduğu yer. ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız

apple bile bunları memnun edemez , bakmayın siz onlara, sürtünme payı kadar farkları takmayın kafaya devam edin son sürümle keyfinize bakın. zaten elinizdeki cihazla farkları anlamak için çok afaki şeyler yapmanız lazım ki konforu etkileyecek anlaşılabilir farklar olmaz. batarya %90 bitip şarj ediyorsanız tekrar buna 3 5 dk erken geliyor diyelim, bu da yılda bir kez denk gelecek, burada harcadığınız reddit te harcayacağınız zamana değmez.
Merhaba,
M5 çipli MacBook Pro ile hayatımda ilk defa macOS deneyimlemeye başladım. Ancak cihazı kurarken otomatik güncellemesine izin verdim ve Tahoe 26.2 sürümünü yükledi. Tecrübeli macOS kullanıcılarına bir sorum var: Sizce Sequoia sürümüne düşürmek daha mı iyi olur, yoksa bu gereksiz bir aksiyon mu olur?
Not : Yaklaşık 2 aydır aktif kullanıyorum.
Neden sürüm düşürmeyi soruyorum derseniz : Reddit üzerinde macbook kanallarında bir çok kullanıcı yeni sürümlerin tam oturmadığını performans/pil tarafında eski sürümlerin daha iyi olduğunu söylüyor.