Gizli şekilde, ismim, ve yüzüm olmadan paylaşmak isterdim. Öyle hayal edeceğinizi düşündüğüm yazmaya karar verdim 2026'ya girdiğimden beridir hiç iyi değilim hiç bi şey yolunda gitmiyor. Hayallerim yapmak istediklerim, her şeyim suya düşmüş gibi. Bir işte bile çalışmak zulüm gibi geliyor bana. İşitme engelli olmak ne zormuş, Üstüne baban ölmüş, ev kira hayat daha ne kadar zor olabilir ki diye düşünürken duymak için zar zor borçlanarak aldığım cihazlarım bozuldu. Şu 2 aydır aşırı çıkmazdayım ne hayalim varsa suya düştü. Tükenecek noktaya geldim. O duyamadığım için yediğim laflar aklımdan çıkmıyor. İş yerinden çıkasım geldi. Çıkamıyorum mecburiyetten. işitme engelli olmak ne zormuş hep insanlar tarafından itildim gidip kredi çekeceğim sanırım cihaz almak için. Zorum gidiyor duymak için para vermem. Küçüklüğümden beridir hayallerime daha da uzaklaşıyorum. Kendim bir şeyler yapacağım diye heves ettikçe hiç bir şeyin olmadığını fark ettim Benim gibi olan var mı. Umarım anlamışsınızdır yazdıklarımı eğitim hayatım aşırı kötü geçti duymadığımdan ötürü kusura bakmayın şimdiden.