Hocam ben referansınızla abone oldumda android uygulama yaptırmak için api mi veriyor kendi programı mı var bilgi verirmisinz. 3 dolar verdim bu arada
Docs kısmında bilgiler mevcut kullanacağınız ide veya cli yapıyı seçerek bağlantıyı yapabilirsiniz
https://docs.z.ai/devpack/tool/claude
bir de claude code üzerinden model değiştir diyip opus seçince ben opus um diyor. Benim test etmeye fırsatım olmadı performans farkı var mı?
Claude code alt yapısında z.ai kullanıyorsanız model değiştirsenizde aynı yapıyı kullanırsınız, config yapısında zaten model bilgilerini giriyorsunuz, değişim işe yaramaz yani, arka planda claude kullanıyorsanız claude alt yapısında modeller değişir, o zaman fark olur tabii.
Referansından 3 aylık max satın aldım. glm 4.7 ile denemelerimi yaptım. İlk önce vs code chat eklentisi ile denedim rezaletti. Çıkardığı tasarımlar bozuk ts hataları her yerde vs. Biraz uğraşmayla iyi birşey çıkıyordu yine de. Claude code ile kullandığımda arada dağlar kadar fark vardı ama. beğenmeyen arkadaşlar bir denesin. Master promptla mı alakalı bilmiyorum ama her dediğimi karmaşık da olsa tek seferde çıkardı. Kesinlikle denenebilir ama opus kadar iyi değil tabii ki de. Fiyat olarak da çok çok uyguna geldi.
Opus kadar iyi olması beklenmemeli, fiyat performans ürünü hocam yinede ileride ne olur bilinmez.