Hocam şöyleki gelir vergisi %19 diye biliyorum İngiltere için bu yüksek bir rakam çünkü hizmetlerimizde gider gösteremiyoruz yani dijital ürün olduğu için Örnek veriyorum 1m cüro var 500k'sı net KAR bu durumda 1m üzerinden %19 vergilendirme yapılıyor buda NET KAR'dan yüksek bir yıllık gider kalemi oluyor elbette farklı yöntemlerle yüksek giderler gösterilebilir ama asıl amacım gerçekten Vergi avantajı olan bir şirket kuruluşu yapmak bile bile lades olmak istemiyorum. Çünkü amerikanın bazı eyaletlerinde şirket kuruluşu yapan arkadaşlar amerika dışı gelir vergisinin %0 olduğunu söylüyor bu bilginin gerçekliği varmı varsada bilmediğimiz şirket kuruluşunda söylenmeyip sonradan süpriz şekilde başımızı ağrıtcak farklı ek masraflar çıkarmı işi bilen arkadaşlardan bu yüzden bilgi ve destek bekliyorum açıkcası umarım anlatabilmişimdir.
Hocam amerika şirketi kurmak basılı basına manasız karsınızda muhattap yok. Fax ile haberleşilen bi yer ingiltere de ise amazon web servislerini kullanıyor mail atıyorsunuz 1 günde cevap vs geliyor yetkiliden. Diğer sorular icin arayıp benden bilgi alabilirsiniz zaten bu konu icin bi konu acıcam detaylı.