Öncelikle etkilenen herkese geçmiş olsun.
Bu tip konulara normalde yazmam ama görünce yazmak istedim.
Yazdıklarım konu sahibi ile ilgisizdir, lütfen konu sahibi alınmasın.
Forumda birçok kişi "Türk şirketlerinden almayın, Hostinger alın" vs vs yazıp duruyor çeşitli konularda.
Bu da güzel bir örnek olmuştur umarım.
Yorum yapmak istemiyorum ancak değinmeden geçemeyeceğim.
maalesef brand ve yabancı bağımlılığı
Forumda müşteri edinmek için kampanya yapan bir Türk firmasını denemek istedik. Yeni açılanlardan değil belli ki.
Ticket bota bağlanmış, bot bile geç cevap veriyor.
Temsilcinin çözüm diye attığı video başka bir firmaya ait.
Videodaki yönlendirmelere karşılık bir alan yok dedik, ticket kapalı hale getirildi.
Daha bırakın erişimi falan, siteyi kuramadık, kurmak adına bir destek alamadık.
Alın bu da kanıt:
Alttaki botun mesajı, üstteki temsilcinin mesajı, aradaki süre hizmet iptaline yetecek seviyede.
Bu da diğer ticket, 6 Şubat 18:00'de açıldı, 19:00'da bot yanıtladı

7 Şubat olmuş, bu saat olmuş hala dönüş yok.
"Türk şirketlerden almayın" gibi bir söylemden ziyade "Neden Türk şirketlerden almamalıyız?" sorusuna şahsım adına 1 cevap daha eklemiş bulundum.
Hostinger'daki sitelerimizde 3 yıldır 0 sorun, 0 spam, 0 down.
--
Sizinle doğrudan bir konum yok sadece birebir yaşadığım deneyimle durumu özetlemek istedim.
Sanki çok güzel hizmetler veriliyor da biz almıyormuşuz gibi bir algı var ortada.
Her önüne gelen hosting firması açtığı için görece daha bilindik eski firmalara gün doğdu.
Düzgün sayılabilecek ancak "olması gereken seviye ve kalitede hizmet" sunanlar da fahiş fiyatlar çektikleri için ulaşılmaz durumdalar.
Resmin geneline bakıldığında yurtdışı firmalarından hizmet almak dışında bir seçenek bırakılmıyor, sonra yurtdışı hizmet alanlar/alıp memnun kaldığı için önerenler suçlanıyor.
Öyle bir dünya yok maalesef. Kimse kusura bakmasın lütfen.
Saygılar.