f4tihpala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hanım 1 yaş büyük

Soru kızlar soruyor sitesine gidicekken yanlışlıkla buraya gelmiş.
Aslına bakarsanız burası aile gibi, ondan dolayı soru da bir anormallik göremedim ben.

Ertoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hm...

necatitellioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Min 5 max 10 yaş ama aşk bu değişebilirde
Yani kalbin de ölçüsü dikkate alınmalı bence.

ahmetoyuncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yani demek istediğim orta seviye eşit abartı olmaz etik dedigim ise 25 isem 40 olmaz etik olmaz bana göre.

Yani demek istedigim ufak yas farkı iyidir.
Ahlakın ölçüsü inanca göre olmalı ama biz bu tarz bir ölçütü kıstas almıyoruz o yüzden karmaşa var aslında.

Hakankhrm00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Günaydın hocam yaş farkını hic bir şekilde sorun etmemelisiniz bence şuan ki ilişkim de sevgilim 33 yaşında ben 25 gayette güzel gidiyor ne istedini biliyor şımarık değil egolu değil
Aslında etmiyorum ama çevre baskısı ve yorumlar oluyor, bundan dolayı sordum.

SociaNest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana göre maxiumum 4 yaş fazlası fazladır diye düşünüyorum Bu konu hakkında herkesin fikri çok farklıdır ki buda normal beklentiler arzular vesaire ucu çok açık bir çok şey sayılabilir yaş farkı için ama mesela 20 yaş fark vardır orda zaten tamamen faydalanma vardır diye düşünüyorum R10+ verirseniz sevinirim
Çıkar ilişkisi kısmına bakarsak zengin biri 55 yaşlarında iken 25 yaşında biri ile birlikte olunca çapkınlık ve normallik oluyor. Parasız biri yaptığında ise hakarete uğruyor.

amiral79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Kişiler aynı jenerasyondan olmali genx genz geny Alpha
Ayni jenerasyon içinde yaş farkı kabul edilebilir bence ama jenerasyon geçişi olmamalı
Diger maddeleri yazmaya üşendim
Jenerasyon farkı en büyük problem zaten, iletişim kuramayınca kalan değerler bir süre değersiz hâle geliyor.