bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış düşünüyorsunuz. (Cyber panel için) Bunun temel nedeni, muhtemelen sizin daha ölçekli ve sıradan bir siteyle hareket etmeniz. Benim yönettiğim proje ise milyonluk bir yapı ve bu ölçekte CloudLinux, Imunify360 gibi sistemlerin sunucu seviyesinde kurulması bir tercih değil, zorunluluktur. Dolayısıyla bahsettiğiniz panel, benim gibi büyük ve yüksek trafikli projeler için yetersiz kalmaktadır.

Buradaki önceliğim ücretli ya da ücretsiz olması değil stabilite, düşük tepki süreleri ve üst düzey güvenliktir. Belki sizin için güvenlik ve hız optimizasyonu ikinci planda olabilir hatta hiç olmayabilir ancak benim için bu konular kritik öneme sahiptir. Şu anda 10 bin eşzamanlı kullanıcı siteye girdiğinde sistemin çökmesini engellemek için tüm stres ve yük testlerini en baştan yapıyor, altyapıyı buna göre kurguluyorum. Amacım, “10 bin kişi aynı anda girerse ne yaparım?” sorusunu sonradan düşünmek değil, en baştan bu senaryoya hazır olmaktır.

Bu testleri yaparkende siz değerli insanlara tecrübelerimi aktarıyorum.
Hocam sizinki kadar büyük ölçekli değildir belki ama almanyanın en önde gelen endüstriyel soğutucu firması "milyoncuk" denecek kadar onlarda üst seviye bir şirket.