SyranaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin inancına saygı duyarım.
Allah'ın varlığına inanıp inanmaman şuanda beni ilgilendirmiyor. Kalkipta burda şimdi sana Allah'ın var olup olmadığını tartisamam. Geçmişte çok vahsetler yaşandı zulümler hala devam ediyor. Zulüm yapılan kişi Müslüman ve başka bir dinin olup olmadığı kessinlikle alakası yoktur. Suanki gündem EPSTEİN konusu ve gundemidir. Evet normalde Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Müslüman olan bir ülkede belki onlarca din yasaniyor herkes istediği dini yasayabiliyor. Kimse sen neden Allah'ın varlığına inanmıyorsun yada şeytana neden tapiyorsun yada budistmisin yada başka dine inandigin için kimse seni İslam dinine geçmeyi zorlamıyor. Müslüman bir ülkede yaşadığımız ve aynı bayrak altında olduğumuz için uyanın müslümanlar dedim. Eğer yahudi bir ülke olsaydı uyanın ey Yahudiler yada uyanın ey kâfirler derdim. Herkesin dini inancı kendisinedir.
Suanki gündem olan EPSTEİN olayını paylaştim. İstedimki herkes tepki koysun paylaşım yapsın gündem olsun heryere. Çünkü bu EPSTEİN olayı gerçekten sıradan birşey değil taa Türkiye'ye kadar uzanıyor. Benim cocuklarimda olabilirdii yada cocuklarimda olabilir yarın öbür gün.
Bu tamamen insan olan vicdanı olan insanlara ve müslümanlara seslenisimdir.
Bu vahşete karşı Susan sessiz kalan vicdani bir seydir.
Burası Müslüman değil, laik bir ülke, burada şeriat geçmiyor ve tek bir inancın hükmü geçerli değil önce bunun farkına varacaksınız. Diyanet tek bir inancın tek bir mezhebine torpil geçiyor diye öyle zannediyor olabilirsiniz belki ama anayasada geçen kelime laiklik, bilin diye söylüyorum sağda solda Müslüman ülke demeyin üstelik ülkelerin dini olmaz, olursa insanların inancı olabilir taşın toprağın inancı falan olmaz. Yazdıklarıma herhangi bir cevap değildi, ayrıca vicdanı olan insanlara değil sadece Müslümanlara seslenişinizdi. Durduk yere dinlerle alakası olmayan bir meseleyi din eksenine sokmuşsunuz şimdi de vicdanı olan herkes diyorsunuz bari dik durun.