BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır." Sözün doğrusu bu, üstelik senin inancının peygamberi tarafından söylendiği iddia edilir, o yüzden "dinsiz şeytandır" kısmını editlemeni rica ederim. Bende çok şükür dinsizim, şeytanla da işim olmaz çünkü bana göre İslam'ın tanrısı ne kadar hayali bir masal kahramanı ise o dinin tanrısının rakibi / düşmanı artık her ne ise yani şeytan da o derece mitolojik bir masal kahramanıdır. Hani inancı olmayanlar şeytana inanıyorlar gibi olmuş o yüzden söylüyorum, Allah'a inanmayan o Allah'ın yarattığını iddia ettiği şeytana neden inansın akıl var mantık var.

Epstein olayı sayesinde ilk defa batıdan büyük bir iğrençlik gören Müslümanlar ayaklandı resmen. Yıllardır El kaide, El nusra, ışid, hamas, hizbullah, htş, boko haram, taliban gibi İslami terör örgütleri manşetleri süslerken Epstein olayı bir patladı heeeeh şimdi sıra bizde dedi sanki Müslümanlar yani sonunda Müslüman olmayan birileri de vahşet, katliam, cinayet, işkence vs. yapabiliyormuş bak yalnız değiliz gibi bir psikolojiye bürünmüş çok sayıda Müslüman gördüm değişik platformlarda, Epstein mevzuları ne Taliban'ın yaptığı iğrençlikleri aklar, ne Işid'in veya Colani'nin başında olduğu teröristlerin yıllardır Suriye içinde yaptıklarını veya diğerlerinin eylemlerini aklar, işte tam olarak bu sebeple din ile birlikte anmamalısın bu olayları çünkü din ile doğrudan bir bağı yok. Her şeyi olan zenginler her şeyi deneyip hiçbir şeyden keyif alamayınca böyle sapkınca şeylere yönelebiliyorlar veya paranın verdiği mutlak güç ile kendilerine her şeyi yapmayı meşru görebiliyorlar demek ki. Güç yozlaştırır, mutlak güç mutlak yozlaştırır. Ben meseleyi çok daha kapsamlı olarak ele alıyorum. Orada Yahudiler var, Evanjelistler var, Anglikanlar var, Satanistler var, Ateistler var, Panteistler var, Katolikler var hatta Mormonlar bile var, tek bir inanca veya inançsızlığa mal edilemez bu meseleler. Ayrıca Epstein mevzularının iğrençliğine sadece eeeyyyy Müslümanlar mı ses çıkarmalı? Biz ses çıkaramıyor muyuz mesela? Müslüman olmayana normal geldiğini mi düşünüyorsunuz?
Herkesin inancına saygı duyarım.
Allah'ın varlığına inanıp inanmaman şuanda beni ilgilendirmiyor. Kalkipta burda şimdi sana Allah'ın var olup olmadığını tartisamam. Geçmişte çok vahsetler yaşandı zulümler hala devam ediyor. Zulüm yapılan kişi Müslüman ve başka bir dinin olup olmadığı kessinlikle alakası yoktur. Suanki gündem EPSTEİN konusu ve gundemidir. Evet normalde Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Müslüman olan bir ülkede belki onlarca din yasaniyor herkes istediği dini yasayabiliyor. Kimse sen neden Allah'ın varlığına inanmıyorsun yada şeytana neden tapiyorsun yada budistmisin yada başka dine inandigin için kimse seni İslam dinine geçmeyi zorlamıyor. Müslüman bir ülkede yaşadığımız ve aynı bayrak altında olduğumuz için uyanın müslümanlar dedim. Eğer yahudi bir ülke olsaydı uyanın ey Yahudiler yada uyanın ey kâfirler derdim. Herkesin dini inancı kendisinedir.
Suanki gündem olan EPSTEİN olayını paylaştim. İstedimki herkes tepki koysun paylaşım yapsın gündem olsun heryere. Çünkü bu EPSTEİN olayı gerçekten sıradan birşey değil taa Türkiye'ye kadar uzanıyor. Benim cocuklarimda olabilirdii yada cocuklarimda olabilir yarın öbür gün.
Bu tamamen insan olan vicdanı olan insanlara ve müslümanlara seslenisimdir.
Bu vahşete karşı Susan sessiz kalan vicdani bir seydir.