Selamlar,

Yakın zaman da 3-4 defa başıma gelen bir durum ile ilgili sizlere bir akıl danışmak istiyorum. Forumda son derece sıradan işlerle ilgili yani içeriğinde kripto, bozum vs gibi şüpheli durumlara sebep olabilecek hizmetlerin bulunmadığı konularda çalışma talepleri oluyor. Örneğin sosyal medya hizmeti ya da grafik tasarım gibi PM'de önden görüşüp anlaşıyouz. Alıcı çalışmayı başlatmak için telegram adresini bırakıp oradan yazın diyor. Ben de telegram kullanmadığımı sadece Whatsapp kulandığımı belirttiğim de iş iptal oluyor. Normalde tam tersi olması gerekmez mi? Sonuçta herkes whatsapp kullanıyor bu üzerine konuşmaya gerek olmayan bir gerçek ama telegram kullanan kişi sayısı çok daha az... Şimdi sormak istediğim konu şu basit işlerde dahi sadece telegramdan çalışan kişiler alengirli işlerde olduğundan mı telegram dışına en ufak bir konuda bile çıkmıyor yoksa keyifen sadece telegramdan çalışırım gibi bir durum içinde olduklarından mı? Eğer cevap ilki ise telegram kullanmama gerek yok zaten ama iş yapmak için telegram elzemse o zaman ben de kullanmaya başlayabilirim. Umarım sorumu doğru dürüst anlatabilmişimdir... Samimi tavsiye ve fikirlerinizi merak ediyorum. Çünkü kısa süre içinde 3-4 defa başıma geldiği için sizlere danışmak istedim.

Teşekkürler,
İyi geceler.