Hocam 4- Starlink sadece söylenti resmiyet yok. Cep magnet demişsiniz öyle 10 15gb kimseye yetmez mi bir film izliyorsun 10 gb gidiyor

Bana evimde kullandığım sınırsız internetten lazım. Yakınlarda hiç birşey internet yok
eğer Türk telekom çekiyor ise. cep magnet 300 gb yetmezse ek paket alınabilir 10gb 35 tl den. (sınır yoktu hatırladığım) ben evimde kullanıyorum 300gb yetiyor yetmediği durumda ek paket alıyorum. (1.5 senede 1 kere 2x10gb paket aldım onun haricinde yetiyor) youtube u aktif kullanıyorum.
genelde full hd izliyorum. full hd filmler max 5 6 gb götürür farazi yazdığınızdan bunun çok bir önemi yok.
siz bana 300gb da yetmez diyorsanız ek paketlerde de olmaz onunda çözümü 2 hat alın bitince sim kartını çıkartın diğerini takın. önemli olan cell mapper nperf gibi sitelerden çevrede baz istasyonu var mı yokmu var ise yönünü bulup çekim gücünü ölçmek.
sınırsızı da var ama yaşadığım gördüğüm tecrübelere dayanarak bana göre mantıklı olan sınırsız almamak. 300 gb yetmezse idi bana turkcell paketim boşta duruyor onu kullanırdım oda yetmezse 2. hattı alırdım türk telekomdan ama sınırsız tarifesini almazdım yinede amacım internetim olsun rahatça kullanayımsa karşılığınıda ödemem gerek ücreti fazla olsada
eğer bahçenizde X bir cihaz çalıştıracaksanız küçük paket arıyor iseniz ve turkcell çekiyor ise sadece. abartı fiyatlar ödemek yerine turkcell'e.
Netgsm de 15 gb a kadar paket var dedim.
türk telekom için şebeke zayıfsa sinyal güçlendirici alıp deneyin. ben olabilecek senaryoları yazdım aklıma gelen daha farklı yöntemlerlede çözülebilir.
starlink söylenti veya değil onu bilemem. araştırmadığım bir konu araştırıp öğrenmeniz gerek 1 senelik taahhüte girmeden önce bilginiz olsun diye yazdım. fikir olması amacıyla.
edit: Türk telekom'da Magnet olan değil Cep Magnet 300 GB olanı kullanıyorum. 100 200gb'da var Magnet olanda sınırsız var ama bağlantı problemi yaşayan çoktu. ve yavaş 15mbps maksimum hızı