Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte anlatamadığımız mevzu şu. El oğlu bu işi kitabına göre yapıp işi en asgarisinden yapıyor. Biz gidip 4 cpu lu gold platin sunucular alıyoruz her ay amd sunucular sürekli yatırım yatırım yatırım. Malı övmek yerine hizmeti geliştiriyoruz. 10 gbit istanbul internet veriyoruz.

1 GHz = 1vCore mantığı ile çalışsaydık herhalde bizde el üstünde tutunurduk lakin Türk olduğumuz için esnaf kültürü ile iş yapmak istiyoruz. Aman iyisini verelim, aman müşteri mahcup olmasın aman iyisine sahip olsun. Allah aşkına şu aşağıdaki sunuculardan hosting hizmeti veren kaç firma var? MySQL hızlı olsun NVMe verelim hızlı olsun müşterimizden bi teşekkür mesajı almak bize yetiyor lakin en ufak bir olası sorunda. -ki bana asla sorun olmaz demesin kimse Amazon Cloud yapısı kaç saat down oldu, google cloud yapısı down oldu, ovh yandı, godaddy down oldu, hostinger down oldu. Biz insanımıza ya kötü reklam yapıyoruz Türk hosting firmaları olarak, yada pazar ele ayağa düştüğü için bunun peşine duramıyoruz. Fiyat rekabeti yapacağım diye maalesef tecrübesiz genç kardeşlerimizin hataları sonucunda. Türk firmalarıyla çalışmayın algısı çıkıyor.

Alıntı
Fiyat rekabeti yapacağım diye maalesef tecrübesiz genç kardeşlerimizin hataları sonucunda. Türk firmalarıyla çalışmayın algısı çıkıyor.
R10 bu konuda çok daha katı olursa piyasa temizleneceğini düşünüyorum. Nasıl belirli ürünlerde alt limit varsa barındırma işindede alt limit olmalı. Sadece fiyat olarak değil kalite alt limitide olmalı.

r10 istese neler neler yapar bence fakat kendi sebeplerinden dolayı sıkı ve agrasif politika uygulamıyor.

burdada şu soru devreye giriyor, crypto işlemleri için kurumsal plus şartı istenirken bizim verilerimiz için neden bir şart istenmiyor? para değerlide bizim emeklerimiz çöp mü?

onaylı rozeti var onu biliyorum fakat bu durumu başından atmak oluyor. Onay rozetsiz bir firmadan alım yaptıysan ve mağdur olduysa yapacak bir şey yok çünkü onaylı bir site değil falan.

böyle bir durumdada şu oluyor, Türk bir firmada barındırıp risk alacağıma yurt dışında barındırırım daha iyi diyor insan.