hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kötü birşey yaptıgımıda dusunmuyorum aşırı şekilde iş konusu açan biri gerçekten işe ihtıyacı varsa 4 buyuk şehirden birinde yaşıyor illakı iş bulur dıye dusunuyorum hocam benimde işe ihtiyacım var ama gidipde tonla iş ilanı varken burda konu acmıyorum tamamen keyfi olarak bi iş tercihim var allaha sukur cokta zor durumda degılım ama zor durumda olan ınsanda 12 ay burda ıs konusu acmak yerıne duzensız gelır yapmak yerıne koskoca buyuk sehırde ıllakı sabıt bir iş bulur dıye düşünüyorum
Hocam bilemezsin bilemezsin ne yaşadığını o arkadaşın eyw kendine göre haklısın kendini belki güzel dile getirsen okey denilir güzel yanıtlar alırsın sizi genelde birileri ile polemiğe girdiğinizde görüyordum sabit iş konusunda tekrar ediyorum yaşadığını bilemezsin bir yere girip 2 ay çalişip çıkarılınca anlarsın üstüne iş bulamayınca, yaşamayan bilmez bi yaşayın anlarsınız arkadaşın belkide çaresi yok ve şansını deniyor buradanda ulaşabilirse birileri sonucta insan ağı var + sabit iş devri çevren yok ise bu devirde zor böyle diyorsunuz o zaman siz iş bulmayı deneyin arkadaş çalışsın konu açmayıda bırakır tanıdığınız var ise ulaşın derim iyilik yapmak iyileştirir ne dersiniz?