aynısı 17 yaşımdayken benimde başıma gelmişti wp de gruba eklemişler geri çıkmışım o gruptaki 200 kişi benle dahil kimi baskın yemiş kimi karakola çağrılmış. Grup sahibi dolandırıcılık yapmış ve ben dahil bu gruptaki herkes bu işi yapıyor demiş. Grupta 50 yaşındaki kadını bile almışlardı. Benim o sıralar hattım babamın üzerine olduğu için babamı ilk ifadeye aldılar . 1 hafta sonra babamı tekrar aradılar benim telefonumla beraber çocuk şubeye gitmemi söylediler. Telefonumu falan verdim içerisinde bişey yoktu çünkü . Bundan 6 ay önce ilk mahkeme oldu ( 4 sene sonra ) . İkinci mahkemeye falan ertelendi grupta olmam nedeniyle vs ikinci mahkemede 4.5 sene ceza aldım o zamanlar 17 olmam itibariyle ve sicilimin temiz olması sebebiyle indirim uygulandı 2.5 seneye falan düştü onuda denetim ve para cezasına çevirdiler . Yani hiç uğruna şuan açıkta 2.5 sene cezam var. Olayı öğrenin sağlam bir avukatla ifade verin . Benim avukatı devlet bürodan vermişti adam fazla ilgilenmedi kendi ifademi bile kendim hazırladım. Sonuç bu. Eğer düzgün bir ifade verirseniz bişey olmaz hocam ama olayın içeriğine bağlı tamamen.