Çok göreceli bir kavram. Sizin adınıza sevindim. İşinizi çözmüşsünüz.

Şöyle aslanlar gibi bak kardeşim nasıl bir site açacaksın? sana ona göre paket satacağım. E-ticaret mi? yoksa yüksek trafik alan bir blog mu? haber sitesi mi? ona göre vereceğim sonra ağlayıp zırlama diyecek bir firma. Kısıtsız, sınırsız diye bas bas bağıran firmaları görüyoruz. 2 Site içeriye attık mı başlıyor yavaşlama. Sebepte şu. C Hosting kullanıyorsunuz işlemlerinize baktığımızda A Hosting alın sorun yaşamayın deniliyor. A Hosting alıyorsun kesilme yok evet ama yavaşlıyor C Hosting ile aynı sorun yaşanıyor. Diyorlar ki biz size en iyisi sunucu verelim garanti olsun. Ne kadar? şu kadar... Süper geçiyorsun sunucuya 1 ay süper uçuyor sonra bir bakıyorsun hosting gibi çalışmaya başlıyor veryansın... Yabancı şirkete taşıma başlıyor. Birde destek sorunu var bir kaç Türk firması gerçekten işi biliyor. Eski çalıştığım firma forumdan chatgpt gibi anlık yanıt veriyor. Ama alt yapı eski...
Yorum yapmak istemiyorum ancak değinmeden geçemeyeceğim.
Bizden 10 gömlek eski sunucularla, eski cihazlarla hizmet verip sırf porttan sebep benim önüme geçebilecek yabancı bir hosting firmasını portu 80gbit yaparak aştım. Şu an uptime rate olarak hostingerden yukarıdayızdır. Hizmet olarakta +50 gömlek üstteyizdir. Gel görki brand brand brand.
maalesef brand ve yabancı bağımlılığı