Sonuç alabildiniz mi hocam? Yorumunuz için teşekkür ederim.
Davam sürüyor, savunmayı verdi bakalım ne olacak dava daha 1 aylık. R10 dan 2 tane daha mağdur var, çoluk çocuk ama avukatıma vekalet verin herşeyi ben üstleniyorum dava masrafıda ödemeyeceksiniz dememe rağmen öylece kapattılar mevzuyu. Ek olarak karşı taraf farklı forumlarda 4-5 kişiyi daha dolandırdı.
Şikayetvar ve turkmmo da iki tane daha yeni mağdur var. ----- Hiçbirşey çıkmaz avukat aklına uyup paranızdan olmayın, özet geçeyim.
Gençlik yıllarım 8 10 yıl önce seohub diye bir tema vardı satın almadan önce vvarezden kırık indirip kurdum, denemek istedim. Temayı sevmedim kaldırdım, temada arka kapı varmış, sqle admin ekliyor veya sql şifremi karşı tarafa iletiyor karşı tarafta postlarımı güncelleyip hacklink kasıyor. Siteme; izmir esc000rt ve, izmir xxx servis (beyaz eşya servisi) diye linkler ekleniyor, siliyorum ekleniyor.
Beyaz eşya firmasını aradım;
Siteyi biz bu arkadaşa yaptırdık, bize herşeyi o yaptı bilmiyoruz. Kişiyi arıyorum kâale almıyor. Şikayetçi oluyorum, tam 5 sene sonra dava düşüyor, datacenter log kayıtlarını çıkaramadığı için vs. kapandı gitti dosya. Mevzu tr de geçiyor, muhataplar belli, ama 5 yıl sürdüğü için log kayıtlarını veremedi ilgili datacenter ve dosya kapandı.
Kaldıki senin muhatapların yurt dışı numara sağlayıcısı, yurt dışı vpn sağlayıcısı ve türkiye hukuk sistemi, avukatın rüzgarına kapılma, gerekirse numaranı değiş... (Malesef ama malesef...)
Kişi r10 üyesi, dc firması r10 da, ama sorun hukuk sistemimizde...