candemiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözüm meclisten dışarı. Çok haklısınız anca ucuz ve süper performans diye yutturulan paketleri de kullandım özellikle N***o sahtekarlıkta işin piri olmuşlar wp paketlerini bile sunucuda bölmüşler. 4 Core 'ın içinde yüzlerce site barındırıyorlar. Kesinti yaşanabilir ama anlık olmalı günlerce yaşanmamalı hatta 2- 3 günde bir elektrik kesintisi gibi sunucu kesilmeleri oluyor. Hostinger sorunu çözüldü şuan.
Diğer hosting şirketleri için benim yorum yapmam çok doğru olmaz, zaten biraz araştıran ülkede uzun senelerdir hizmet verek düzgün şirketleri bulabiliyor. Bazı şirketler bazı hizmet türlerinde iyi bazılarında kötü olabiliyor8bu durum yurtdışı şirketler için de geçerli). Farklı şirketlerin farklı konularda güçlü yanları olabiliyor. Buna göre uygun şirketleri seçtiği sürece Türk şirketlerinden hizmet alarak da gayet mutlu olan yüzbinlerce insan mevcut durumda. Yani genel olarak kötülenmemesi gerekiyor.

5 liralık şeyi 3 kuruşa alıp da zaten sorun yaşanıyorsa burada Türk şirketlerinin geneli kötülenmemeli diye düşünüyorum. Bir sunucu kurup ben hosting şirketiyim diye ortaya çıkıp, işi sürdürecek bilgi/becerisi olmayanlardan sırf ucuz diye hizmet alınırsa sorun yaşanması kaçınılmaz malesef.