Depremi iliklerine kadar hisseden Forum üyelerinden biride benim iş yerim, evim zarar gördü şükür yikilmadi kurtulduk anlatacak çok şey var o 2 dakika ilk depremin dakikalarında bir dejavu yaşadım Rüya sanıyordum 2 çocuğum ve eşim çok korktu kendimizi nasıl dışarı attık bilmiyorum lapa lapa kar yağıyor bı baktım karşı binalar yıkılmış bir şoka girdim ikinci d premde dışarda Malatya daydık ama o incir ağacının o depremde nasıl yere kadar uzanıp tekrar yerine gelmesi aklımdan çıkmıyor akrabalarımi kaybettim ikinci depremde yanımdaki binada 10 saniye yerle bir oldu depremde hayatını kaybetmiş kişilere Allah'tan rahmet diliyorum umarım kimse o acıyı ve o korkuyu bir daha yaşamaz herseyin hayırlısı diyorum ve o günden sonra 2 gün sonrasına birşey yapmak düşünmek istemiyorum mesela ev çıktı daha verilmedi ama verildiginde bir planım yok çünkü 3 günlük dünya neyse yazacak çok şey varda anlatmaya dilim varmıyor çok depremde kayıp bulunamayan insanlarda oldu tek merak ettiğim onlara ne olduğu 300 kayıp kişi var...