Merhaba,
WooCommerce sitemde genel olarak hız problemi yok fakat kararlı kararsız ara sıra sitem çok yavaşlıyor, işlem yapamıyorum.
Özel bir tema kullanıyorum kendi eklentilerime sahibim. Sitem Hostinger Cloud Profesyonel paketi kullanılmaktadır.
PageSpeed gtmetrix verileri düşük, ilk giriş ise yavaş. Site cacheleme olarak iyi durumda sayfalar arası geçiş iyi fakat fonksiyon gerektiren noktalar sepete ekleme kategoride gezme sorgulama gibi işlemlerde yavaşlık var.
Daha önce optimizasyon hizmetleri aldım forum üzerinden üzerine bir şeyler katılarak hızlandırma yapıldı fakat kararsız hız sorunlarını devamlı yaşamaktayım.
Sorunun kök nedenini bularak anasayfa ve diğer sayfalarda ki ilk girişi düzeltebilecek, nedenini tespit edemediğimiz aralıklarla hız düşümüne sebep olan nedenleri tespit ederek fix atacak birine ihtiyacım var.
- Arkadaşlar rica ediyorum bahane üretecek kişiler ulaşmasın. Hosting gayet iyi, tema olarak belki en hızlı tema olmayabilir ama çok kötü bir şeyde ortada yok. 3-5 eklenti kurarak transients ve meta temizliği yaparak site hızlandırıyorsanız bunlar zaten yapılan şeyler. Asenkron çalışan bazı istekler muhtemelen siteyi kuyruğa sokuyor veya farklı farklı sorunlar var.
Bu sorunları çözecek siteyi reel anlamda hızlandırabilecek artık beni bu yükten kurtaracak işinin ehli ve referanslı birini arıyorum.
Dmden numaranızı bırakabilir veya konuya yazabilirsiniz iletişime geçeceğim.
Saygılar.