Şöyle bir örnek vereyim size. Bazen shorts da gezinirken önünüze 1 yıl önce veyahut 2 yıl önce atılan videolar çıkıyor genellikle çoğunlukla böyle oluyor zaten.
Youtube un algoritması çok değişti eskiden normal videolar da 100 tane etiket ekliyordun açıklamaya video uçuyordu şimdi kimse shorts algoritmasını çözemiyor.
Video istatistikleri güzel ama patlamasında etki edecek diğer unsurlar beğeni ve yorum oranı etkileşim oranı diyeyim. Bunlar olmadı hiç patlamicak diye bir şey yok o ara youtube da başka bir videon hit çekiyordur diğeri hitlenmez. Mesela x videon durmadan hit alırken artarken 2. videoyu atarsan 2. video pek izlenmez 1. x video hit almaya devam eder. Lakin şöyle bir konu da var bu izlenmeyen ama istatistiği güzel olan video birkaç ay sonra ( sen düzenli video atmaya devam ettiğin sürece ) birden ön plana çıkıp patlama potansiyeli olabilir.
Muhtemelen sen diğer küçük kanallara bakıyorsundur 10-20 video da on binlerce abone alanları. Hiç aldanma onların %100 şans olduğuna inanıyorum şöyle sana daha iyi örnek vereyim. Bir ara ai kedi videoları gündemdi tam 10-15 kanal denedim bu konuda hiçbiri tam anlamıyla tutmadı o kadar videolara emek vermeme rağmen. Bir gün instagram da ai kedi videosu paylaşan bir sayfa gördüm youtube kanalı yoktu onun videoları indirip yeni bir kanal açıp denedim ilk video 3 milyon izlendi ondan sonra diğer videolarını da indirip doğrudan editsiz paylaştım 1.5 ayda 50k abone geldi tamamen şans yani ve sana en büyük tavsiyem istikrarlı şekilde video paylaşmaya devam etmen olur iyi çalışmalar
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. Tam olarak kaç videoya kadar böyle giderse bırakmalıyım peki hocam, ben hele bir 50 video olsun diyip diyip durdum kendime şimdi 50'ye de yaklaştık. 🙂