[QUOTE=sakalper;1090521835]Ortaklığı demişsiniz, konuda sağ kolum diyorsunuz

Lüks Mücevher markası demişsiniz etsy pinterest instagram mecralarını koymuşsunuz. Ya sizin lüks anlayışınız sadece isim ve görselden ibaret ya da ben lüks tanımının ne olduğunu bilmiyorum. Formula 1'i açıp bakarsanız rolex reklamının sadece orada olduğunu görürsünüz çünkü formula 1'i izleyen kişilerin statüsü bellidir. son yazdığım cümleyi yazma sebebim 14 karat altın bir bileklik alacak olsam son alacağım yer internet olurdu.
Mücevherat diyebilirsiniz, lakin ürünleriniz bir patek philippe ya da rolex değil. Bu yüzden statüsü de lüks değil sadece kuyum üzerine takı üzerine bir e ticaret markası.
Kritik Kural: Müşteri yazışmalarını ve marka dilini ben yönetiyorum. Sen teknik motoru işleteceksin.
ayrıca yukarıda kullanmış olduğunuz dil bahsetmiş olduğunuz markalaşmaya ve kurumsallaşmaya aykırı bir dil. Müşteri yazışmalarını ve marka dilini yönetecek kadar kabiliyetiniz var ise 200K harcama yapmadan teknik motoruda tek başınıza işletirsiniz. Potansiyel satışı yazmışsınız lakin potansiyel satışı kanıtlayan nitelikte bir görsel de eklememişsiniz.
yani mottonuz şu : satın, satabilirseniz (?) 200k veririm tabi canım
Selamlar tekrar. Eleştirilerinize sadece rakamlarla değil, lüksün asıl bileşeni olan 'müşteri deneyimi' ile cevap vermek isterim.
Lüksü sadece F1 reklamı sananlar için, 2026 model 'Direct-to-Consumer' butik marka gerçekleri şunlardır:
1. Finansal Kanıt (Rakamlar Yalan Söylemez): Buyurun, az önce bahsettiğim 31 Ocak 2026 tarihli siparişin dökümü:
- Ürün: Custom Monogram Brooch (18k Gold Vermeil)
- Satış Tutarı: $423.50 (İndirimli net rakamdır)
- Etsy Net Ödeme: Tüm reklam ve komisyonlar çıktıktan sonra hesabımıza yatan rakam $255.59 (Yaklaşık 9.000 TL). Tek bir paketten!
2. Statü ve Müşteri Deneyimi (Lüksün Ruhu): 'İnternetten mücevher alınmaz' argümanınıza ise müşterimizin (Stephanie) WhatsApp üzerinden verdiği tepkiyle cevap veriyorum:
- Müşteri Geri Bildirimi: "Aman Tanrım, bu harika! Harika bir iş çıkardın, sana ne kadar teşekkür etsem az!"
- Gelecek Planı: "Gelecekte senden daha fazla parça sipariş edeceğim!"
- Manevi Değer: Bu el yapımı eserimiz, müşterimizin oğlu için kutsal bir dönüm noktası olan vaftiz töreninde kullanılacak.
Lüks budur; müşterinin en özel anına dokunmak ve ona 'bir daha geleceğim' dedirtmektir. LITTERA, bu sanatsal ruhu teknik bir büyüme motoruyla (PM) birleştirip globalde ölçeklenmek için burada.
Sığ tartışmalar yerine bu vizyonun bir parçası olup kâr ortağı olmak isteyen profesyonellerle WhatsApp üzerinden devam ediyoruz.