Ortaklığı demişsiniz, konuda sağ kolum diyorsunuz

Lüks Mücevher markası demişsiniz etsy pinterest instagram mecralarını koymuşsunuz. Ya sizin lüks anlayışınız sadece isim ve görselden ibaret ya da ben lüks tanımının ne olduğunu bilmiyorum. Formula 1'i açıp bakarsanız rolex reklamının sadece orada olduğunu görürsünüz çünkü formula 1'i izleyen kişilerin statüsü bellidir. son yazdığım cümleyi yazma sebebim 14 karat altın bir bileklik alacak olsam son alacağım yer internet olurdu.
Mücevherat diyebilirsiniz, lakin ürünleriniz bir patek philippe ya da rolex değil. Bu yüzden statüsü de lüks değil sadece kuyum üzerine takı üzerine bir e ticaret markası.
Kritik Kural: Müşteri yazışmalarını ve marka dilini ben yönetiyorum. Sen teknik motoru işleteceksin.
ayrıca yukarıda kullanmış olduğunuz dil bahsetmiş olduğunuz markalaşmaya ve kurumsallaşmaya aykırı bir dil. Müşteri yazışmalarını ve marka dilini yönetecek kadar kabiliyetiniz var ise 200K harcama yapmadan teknik motoruda tek başınıza işletirsiniz. Potansiyel satışı yazmışsınız lakin potansiyel satışı kanıtlayan nitelikte bir görsel de eklememişsiniz.
yani mottonuz şu : satın, satabilirseniz (?) 200k veririm tabi canım
iyi geceler.