Teşekkürler. Ben de düşüncelerimi aktarmak isterim.
Yokluk en büyük sermayenizdir. Yokken başarma ihtimaliniz çok yüksektir çünkü mecbur kalırsınız bazı şeylere, varken yapamayabilirsiniz ama.
Başarı sürekli devam eden bir iştir hayatta iseniz halen devam ediyor demektir. Her an başarısız olabilirsiniz. Kısacası bu kadar hayal kırıkları ile dolu dinamik bir hayatta tek doğru yol yoktur, bu sebeple yumurtaları tek bir sepete koymayın çeşitlendirin ve bol bol dua edin.
Ayrıca 2006 dan beri e-ticaret yapıyorum. Kendi atölyem var üretim yapıyorum. e-ticaret ile bende çok para kazandım imalat atölyemi bile açabildim yani ve halen geçimimi oradan sağlıyorum. Fakat ben lüks bir araba sahibi olamadım veya arkadaşın denginde değilim kısacası, buradan sizin çıkaracağınız ders bazı şeyler dinamiktir herkes aynı çıktıyı alamıyor kısacası

... Hesabın kitabın kanunların ve kurallarında olacak, bu kurallar öyle bir uyacaksın ki sen çalışan şirketin ise patronun gibi olacak. Hangi başarının paketini açarsanız açın orada beklemediğiniz kadar emek , göz yaşı ve şaşırtıcı gerçeklerle karşılaşırsınız, hiçbir şey göründüğü gibi kolay değildir. Bu sebeple en başta yokluk en büyük sermayenizdir dedim. Hoşcakalın.