hocam işte tam da bunu diyorum: "Sitem bitti konu açtım 10-15 dk geçmedi ddos attılar siteye siz düşünün. " bunu geçiyorum ben, bu nedenle ben de site adresimi yazmıyorum.
ama insanlar diğer dediğiniz milyar dolarlık projeye takılıyor
yani tutmuş ilerlemiş projeler iyi bir iş fikrini ilk kez yaptıkları için ve kimseye söylemedikleri için değil herkese çok hızlı bir şekilde duyurdukları için başarılı oldu.
milyar dolarlık bir proje olamaz ki kimse duymasa, insanlar internet girişimlerinin iş fikrinin patentini almaya çalışıyor fikri mülkiyetini korumaya çalışıyor ama bakın bir çok iş birbirine benziyor ve sorun iş fikrinin özgün olması değil. Daha doğrusu en son sorun bu. konu işi yapmak ve iyi yapmak ve ısrarla sürdürüp gerekenleri yapmak.
aynı fikri iki ayrı gruba verdiğinizde bir kişi iyi ilerletemezsek başka bir kişi ya da bir grup çok iyi ilerleyebilir. bunun iş fikri ile ilişkisi çok fazla değil.
bugün startup dünyası buraya takılmış durumda, iş fikirlerini dinleyen shark tank mantığı pek de başarılı değil, ben kişiye bakarım projesi önemli ama 0000 ların yanındaki 1 gibi tek başına sadece 1 değerinde, yanına sıfırları ekleyen de konunun ilk mesajındaki saydıklarım.

İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı konularda haklısınız ama eğer aklınızda milyon - milyarlık proje varsa kimse paylaşmak istemez.
R10 sabotaj kitlesi varken hele hele hiç.
Sitem bitti konu açtım 10-15 dk geçmedi ddos attılar siteye siz düşünün.
Size son bir sorum olacak:
Aklınızda milyon dolarlık proje var ve bu daha önce 1 kişi tarafından yapılmamış siz bunu herhangi platformda paylaşır mısınız?
Kesinlikle 'HAYIR'
Not: ( Proje Tutulacak Bir Şey Sadece Veri Sorunu Olduğundan Ve Zor Olduğundan Yapılmamış )