Omurcn53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlar ne kadar aciz, istediği fiyata hizmet alamayınca maalesef ki böyle oluyor.
Sektörde kaç yıllık olduğumuzu sizlere kanıtlamamıza gerek yok sanırım, yapay zeka çıkmadan önce sektörde büyük projeler de imzalarımız var.
Arkadaşın bahsettiği haber yazılımı benimki olsa gerek sana katılıyorum acizlikleri beceriksiz olmaları ve hiçbirşey bilmemelerinden ötürü. Güzel bir ata sözümüz var. İt ürür kervan yürür derler siz bunlara bakmayın. Prompt uzmanı olmuş, eğitim mi verelim diyor 😁😁😁 arkadaşım insanlardan script satın alıyorsun burada prompt uzmanlığından bahsediyorsun. Hadi benim hazırladığım script için sana 4 ay veriyorum. 4 ayda berbat dediğin scripti hazırla herkesin huzurunda söz foruma ücretsiz olarak dağıtacağım. Daha içinde neler olduğunu bilmediğiniz sistem için birde yorum yapıyorsunuz. Eğitime ihtiyacınız varsa makul bir fiyata sizi yazılımcı yapayım. İnsanlar para kazanırken siz sadece saçma eleştiriler ile yerinizde sayıp böyle ekrana bakmaya devam edeceksiniz iyi forumlar.