theodyolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gptler ile yaptığınızı söyleyecek yani en azından bunu söyleme erdemliğine sahipsiniz, emeğinize sağlık. inceledim, şuan için gayet iyi duruyor.
sağolun hocam. Vallahi Allahın bildiğini kuldan saklamak hem ayıp, hem sahtekarlık hemde günah. Gerçeği bu yani. Benim emeğim varmı? var. Büyük sabırla 15 gün boyunca sürekli yeni sohbetler hatalar vs vs derken böyle bir yapı inşaa ettirdim. Gemini ile başladım. Daha sonra gpt pro ile devam. Yazılım biliyorum ama yapay zeka iş hızlandırıyor açıkçası kendimi yormak istemedim . Hemde deneyimlemiş oldum sınırları nedir, ne denli projelerde kullanılır. Sonuç bu. Bence güzel oldu. bana göre Yüzde 50 eksik dediğim kısımlarıda tamamen yapınca muhtemelen halka arz edecem Eksiksiz tertemiz bir yapı olarak. Hem geliştirici arkadaşlar geliştirir. Kapalı paket sistemler gibi soygunculuğa gerek yok. Ülkemizde yazılım konusunda çığır açmamız güzel olur. Ki ülkemizdeki yazılımcılar ve yazılım firmalarımız ciddi anlamda ileri seviye de ve hala de gitmeye devam ediyor. Saygılar.