@alastyr; yıllardır onlarca sitemi sizde barındırıyorum bi kibrit yollamadınız alındım gücendim

Güle güle kullanın hocam böyle incelikler her zaman insana güzel gelir
Yıllardır süren güveniniz ve samimi espriniz için teşekkür ederiz. Küçük bir hatıra adresinize doğru yola çıktı. Güle güle kullanın, nice projelerde birlikte olmak dileğiyle.
@alastyr; hediye çok güzelmiş, tasarım ve resimlerini iletirmisiniz, müşterilerimize yaptırmak isteriz , kime nereden yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim.
Beğenmenize sevindik, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Tasarım ve üretim bilgileriyle ilgili detayları özel mesaj üzerinden sizinle paylaşıyoruz.
Hayırlı olsun 😄 benimkide kargoda gelsin bir paylaşım yaparım
Güzel paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Güle güle kullanmanızı dilerim hocam.
2019 yılından bu yana
@alastyr; firması ile çalışmaktayım. Süreç boyunca gösterdikleri ilgi, destek ve profesyonel yaklaşımdan son derece memnunum. Kendilerine bereketli ve başarılı çalışmalar dilerim.
Değerli yorumunuz ve uzun süredir devam eden güveniniz için teşekkür ederiz. Memnuniyetinizi dile getirmeniz bizler için çok kıymetli. Küçük bir sürpriz için adres bilgilerinizi özel mesaj yoluyla rica ettik. Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür eder, sizlere de bereketli ve başarılı çalışmalar dileriz.
@Serhat; afiyet olsun güle güle kullan.
@alastyr; müşteri değiliz diye ofisin önüne gelip benzin mi dökelim üzerimize.
O noktaya gelmeden bir çayımızı içmeye bekleriz.

Müşteri olsun olmasın, güzel muhabbet herkese açık.