Hepimiz sıkıldık ülkemizdeki saçma düzenden resmen limon gibi sıkıyorlar milleti.
İngilterede şirket açmak için 6-7k ödüyorsun ondan sonra her sene tek masrafın 4k adres ücreti başka bir masrafın yok başka ülkelerdede benzer şekilde hiç o ülkeye gitmeden pek çok işlem yapmak mümkün çünkü adamlar tercih edilmek istiyorlar.

E-devlet üzerinden yüzlerce işlem yapılıyor ama ülkede noteri,tüvtürk,türk patent kurumu gibi herhangi bir işlem yapmaya başladığında inek gibi sağıyorlar insanı mağdur oluyorsun hakkını talep etmen için bile binlerce lira harcaman gerekiyor dur şu işin ucundan tutayım diyorsun daha ortada iş yokken birsürü masraf çıkıyor hatta sizin yakarışınıza birde ben ekleyeyim zamanında türkiyedeki bir işim için şirket açmaya karar verdim sonrasında araştırdım işim için ciddi bir gider vardı ama yurtdışına ödendiği için türkiyedeki şirkette gider olarak gösterilemiyordu ve vergiler yüzünden işi bu şekilde yapıp çalışmak yerine hiç yapmamak daha mantıklı ve karlıydı yani mantıken gelir elde ettiğim işimi kapatmam şirket açıp o işi türkiyede yapmaya çalışmaktan çok mantıklıydı.