yagmurlufoto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba öncelikle hayırlı olsun.

Bir işe başlarken "hangi ekipman lazım" diye soruyorsan zaten sıkıntı burada hocam. Ne ekipmanı? Gir Youtube a, ülke ülke gezenler telefonla çekiyor yüklüyor izlenmeleri milyon üzeri olan var. Yani ekipman vesaire takılmana gerek yok he alırsan bir tane mikrofon alırsın yakaya takarsın bu yani.

Diğer konu ise, içerik ne olacak? Eğer konsept şu ise "sokak lezzetleri" veya işte "tekinsiz mahalleler" falan gibi ise zaten bahsettiğin ülkeler dahil bu tarz videolar milyon tane var Youtube da.

Yani olmayan bir şeyi denemek lazım. Bir de uslubun nasıl hitap etmek istediğin yaş kitlesi nedir?

Düşünmen gereken şey ekipmandan ziyade konsept olmalı. İlle de yapılmamış bir şey yapmana gerek yok ama seni diğerlerinden farklılaştıran bir şeyler olması lazım.

Saygılar sunuyorum

Teşekkürler hocam eleştiri için telefonumla düşünüyordum aslında konuda telefon markamı belirtmek
istedim örnek amaçlı

Aslında diğerlerinden farklı birşey yapmak yerine kendime özgü insanlara bilgiler vermek aynı zamanda gezerken gezdiğim yerleri insanlara gösterip
Bunu youtube yüklemeyi düşünüyorum diksiyonum iyi tüm yaş kitlesine hitap edebileceğimi düşünüyorum

Belki buraya evlenmek için gelenlere bilgiler verebilirim vize hakkında evlenme niyetinde olanlar için
bir APP geliştirdim yayınlanacak orada türkçe ingilizce endonezya dilleriyle herkes kendi diliyle
konuşarak karşı tarafa otomatik çevirisi giden bir uygulama yapıyorum bu şekildede türkler ve endonezyalılar dil bilmeden de
konuşabilecekleri bir ortam yaratmak bir nevi reklamınıda yapmak.

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.