Tasarım Ajansım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde de aynı problem oluyor hocam. Elden yatıranları bilmiyorum fakat bizim hgs miz de otomatik kredi kartından çekiyordu, Bazen bizede böyle borç geliyordu. Biz arayıp sorduğumuz zaman sistemsel hata olarak çekemediği zaman (nasıl çekemiyorsa artık) borç olarak gösteriyor. Hatta bazen örnek veriyorum biz şubatın 4ünde geçiş yaptık, kredi kartından çekemeyip borcuda bir süre sonra sisteme yansıttıklarıda oluyor. Bu yüzden her ay borç varmı yokmu diye bakıyoruz mecburen. Saçma sapan bir sistemleri var.
Aslında anladım olayı. Sistem üçreti cekemedi sistemsel sorun oldu diyor sonra, biliyorlar kontrol etmeyecegimizi hooo ana para cezaya düşüyor 10 ödeyeceksen 20 ödüyon.. aynen öyle oluyor yani sistem mistem değil tezgahı kurmuş bunlar...

Vovno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elektronik sistemler bunlar bir sorun olup okumadığı ya da okuyamadığı zamanlara ait olabilir mi?
olabilir hocam ama anladım ben adamlar sistemi öyle kurmuş ki arkadaşın dediği gibi arasan kusura bakmayın sistemsel hata derler düzeltirler belki, ya aramayanlar cezayı fazlasıyla ödüyorlar.

Yab bugün barı huzurlu gecseydi gecem.. yine moral bozuk..